dimarts, 21 d’abril del 2009

Taller: Perseguint un somni



Els nens i nenes de C. Mitjà, hem fet el taller: "Perseguint un somni". Ens ha agradat molt i a través de diferents activitats hem vist com és la vida d'altres persones que viuen en altres països i on a vegades es molt difícil viure-hi. Ara us expliquem una miqueta de que tractava.

L’any 2000, tots els Estats membres de les Nacions Unides es van comprometre a ajudar els països més pobres del món a fer un avenç significatiu i quantificable cap a una vida millor per als seus pobles l’any 2015, mitjançant els Objectius de Desenvolupament del Mil•lenni (ODM). Els ODM representen, així, el compromís més gran de la història de la humanitat en la lluita contra la pobresa.

La Campanya del Mil•lenni de les Nacions Unides va néixer el 2002 amb l’objectiu d’informar, inspirar i motivar el compromís i la participació de les persones per a la realització dels Objectius de Desenvolupament del Mil•lenni i contribuir d’aquesta manera a assolir-los abans del 2015.



Chasing the Dream, [Perseguint un somni] mostra els ODM a través de les vides de vuit joves en diferents indrets del món, i en sondeja l’extraordinari desig de superar-se a ells mateixos davant de tota adversitat. Hi ha milions de joves que necessiten que se’ls doni una oportunitat. Pel que fa als seus somnis, ells són ben capaços de perseguir-los tots sols.

Chasing the Dream [Perseguint un somni], amb fotografies de Diego Goldberg i textos basats en articles de Roberto Guareschi (de Mónica Yanakiew al Marroc) és una iniciativa conjunta d’Agències de les Nacions Unides.

FOTOS AQUÍ