dimarts, 8 de febrer de 2011

CONTES INVENTATS...3r B


EL CASTELL ENCANTAT

En un castell molt llunyà hi vivia una parella de mitjana edat. Aquest castell feia molta por perquè hi convivien amb aquesta parella uns deu fantasmes que es menjaven els seus aliments.
Diuen les males llengües que un metge del poble que va entrar al castell a atendre a la dona per una caiguda que va tenir, mai en va sortir d’aquell castell.
L’home del castell cada dia anava amb un cavall a buscar menjar per la seva dona, per a ell i per als fantasmes. La dona sempre es quedava amb molta por quan ell marxava i la deixava sola al castell.
Un dia els fantasmes es van quedar sense aliments i es van menjar al cavall.
Ja no quedaven aliments i els fantasmes estaven molt emprenyats. Al poble hi vivia un bruixot que era vagabund. Deia que podia fer desaparèixer els fantasmes, però a canvi volia un castell per a poder viure. Els habitants del poble van demanar a la parella que li donessin el seu castell que a canvi entre tots construirien una casa per a ells.
I així va ser, diuen que el bruixot va treure a tots els fantasmes menys a un que el va deixar per a no sentir-se sol en aquell castell tan gran.
I conte contat conte acabat.

Cap comentari: