diumenge, 5 de febrer de 2012

Padrins de lectura

Els nens i nenes de Cicle Mitjà el passat divendres vam fer quelcom molt important...
Vam signar el contracte amb els companys i companyes d'educació infantil i de cicle inicial, en el qual ens comprometíem a fer de padrins i padrines de lectura d'ells.

Va ser un acte molt seriós, però també divertit. A última hora del matí del divendres, com que nosaltres som el grans ;-), vam anar a les classes dels nostres fillols. A l'arribar, els tutors ens anaven cridant un per un juntament amb el nostre fillol i així descobriem qui era el nostre fillol. Després, ens dirigíem a signar el contracte i un cop acabat acompanyàvem als nostres fillols fins al seu lloc i començàvem a coneixèr-nos ua miqueta millor...La propera setmana ja comencem les sessions de lectura. No patiu, per aquí mateix, ja us en anirem fent cinc cèntims... per cert, si voleu baixar-vos alguna foto de la signatura de contracte entre padrins i fillols, només us cal clicar AQUÍ

PARES SE'NS OBLIDAVA.... Voleu saber quina serà la nostra disfressa per aquestos carnavals? Doncs demà mireu el blog, en trobareu una foto ;-)

Cap comentari: