divendres, 10 de maig de 2013

Arriba l'AULA DE CICLISME al cicle mitjà

Els nens i nenes de cicle mitjà de Riu Clar vam participar en un taller: "L'aula ciclista junior Cofidis" que és patrocinador de la Volta Ciclista a Espanya 2013,  i ens van parlar sobre diferents aspectes relacionats amb el món de bicicleta: conducció, manteniment, vestuari... Aquest taller també tenia una part pràctica on vam poder fer una petita gimcana intentant seguir un circuit amb bicicletes, tot seguint les normes de circulació, correctament.

Els nostres monitors van ser dos ciclistes reals i dels bons: en David Llauradó, medalla d'or en la contrarellotge dels  jocs paralímpics, Londres 2012 i guanyador de diferents curses ciclistes,  i en Sergi Escobar, doble medallista olimpic, bronze, en persecució individual i per equips al jocs olímpics d'Atenes 2004 i campió mundial de ciclisme en pista al 2004, a més a més d'altres premis i trofeus.Des d'aqui els hi enviem un petó i una estimada mooooooooolt grans i els hi donem les gràcies per lo bé que ho van fer i per lo divertit, que nosaltres, ens ho vam passar.

GRÀAAAAAAAAACIES David i Sergi!!!! Muakis!!!

Aquest any, a començaments de setembre, la Volta Ciclista a Espanya 2013, finalitza a la nostra ciutat, a Tarragona,  i els nens i nenes que vulguem, omplint prèviament una autorització que ja ens van donar i vam retornar, podrem anar-hi una estoneta abans, acompanyats per pares i/o d'altres adults, i participar en diferents jocs que de ben segur aniran acompanyats de premis a dojo i a més a més, fer-nos fotos amb els guanyadors i participants d'aquesta Volta Ciclista a Espanya 2013. Serem VIP`S!!!! 
Per a peraticipar-hi no ens cal portar res, només les ganes de passar-ho pipa!

Per a més informació visiteu el següent enllaç: http://www.lavueltajuniorcofidis.com/

Aquí us deixem unes quantes fotos dels alumnes de 3r que ens vam fer al costat del Sergi Escobar!

1 comentari:

Eladi ha dit...

bon article d'una bona periodista.