dilluns, 19 de gener de 2015

LA TROBALLA DELS REGALS DE REIS A 3r

A l'arribar de vacances, els nens i nenes de 3r ens vam trobar uns cartells a les portes de la classe dient on havíem d'anar per tal de trobar un paquet que els mateixos Reis Mags ens havien deixat...

Ràpidament vam anar cap allí i... quina sorpresa!!! A damunt d'una taula hi havia un gran paquet amb una carta a sobre dirigida a nosaltres. La carta era dels Reis, la vam llegir molt atentament. Ens deia que com havíem estat molt bons minyons, ens havien deixat joguines pel pati, tal i com els hi havíem demanat a la nostra carta,  i que a més a més, a la classe,  hi trobariem algun regalet més. 

Efectivament, el paquet estava ple de joguines pel pati. Ara ja no ens podem avorrir ni que vulguem. A la classe vam trobar  llibres  per la biblioteca de la classe i  colors i retoladors per compartir.Els jocs de pati que els Reis Mags ens van portar..


Els Reis Mags de l’Orient han estat molt generosos amb nosaltres!

GRÀCIES REIS MAGS!!!!

 Si voleu baixar-vos alguna de les fotos o veurele-les d'una en una només us cal clicar AQUÍ (Recordeu que per veure la presentació en tamany més gran heu de clicar a sobre!)

Cap comentari: