dimarts, 5 de febrer del 2008

SORTIDA I ESTRENA

Que millor per estrenar-nos que explicar una mica l'última sortida que vam fer.

El dijous 30 de gener vam celebrar el Dijous Gras per doblat. Pel matí vam esmorzar plegats a la sortida a Tarragona, i per la tarda, al pati de l'escola menjant coca de llardons que ens va regalar l'AMPA.

Bé, anem a dir sobre la sortida. Pel matí, vam sortir del cole i com que l'activitat que anàvem a fer no començava fins a les 10'30h, vam anar a esmorzar l’entrepà de truita, si, si i si, al Parc de la Ciutat, però com que el dia era força fresquet i no trobàvem ni una goteta de sol, vam decidir marxar cap al parc que hi ha al bell mig de la Plaça Imperial Tàrraco, allí si que vam estar bé!!, tan sols hi va haver un petit problema..., una oca "GEGANTA" ens perseguia quan ens hi acostàvem.

L'OCA GEGANTA, alies:"Emapitadora"

Sense quasi bé adonar-nos, se'ns va fer l'hora de l'activitat, així que ens vam dirigir cap a la Caixa de Tarragona per a fer l'activitat titulada: "El llegat de les joguines".

Va ser molt "xuli". Primer vam fern un taller, on utilitzant material reciclat, vam fabricar un ocell i després vam passar a visitar l'exposició, on una monitora, ens va explicar mil i una cosa sobre les joguines d'altres èpoques.

I sabeu què us diem??? que si en voleu saber més clickeu AKI i mireu les fotos ;-)
(Per anar fent boca ens en deixem unes "poquetes" aqui jijijij )