dimarts, 8 de febrer del 2011

CONTES INVENTATS...4t


EL NINOT FET CENDRES

Hi havia una vegada uns nens que van fer un ninot de neu, li van fer braços, ulls, boca i un nas de pastanaga. El van deixar al bosc i van marxar cap a casa.
El ninot de neu va estar plantat durant dies, fins que una nit es va embruixar i va començar a caminar i a caminar. Ell estava sol al bosc, només convivia amb els diferents animals salvatges.
A les setmanes a l’escola del poble van fer una excursió, amb tan mala sort que un dels nens es va perdre pel bosc i es va trobar amb el ninot de neu. Afortunadament aquest nen era un dels que portava walkie-talkie i es va comunicar amb els mestres i els va explicar que s’havia trobat amb un ninot que era com una persona...
Els mestres i els nens van anar a buscar-lo i quan el van trobar aquest ja s’havia congelat de fred. Van trucar a la policia i als bombers, els nens estaven molt espantats, igual que els mestres. Així que l’inspector de policia va tenir una idea, va manar als bombers cremar el bosc per desfer la neu i així fer desaparèixer al ninot.
Als dies quan ja s’havia apagat el foc, els nens de l’escola van anar a netejar-lo, a recollir branques, cendres i diferents restes que van quedar al bosc.
Mentre feien aquesta neteja un dels mestres es va trobar un tros de pastanaga sense cremar, no va dir res i se’l va amagar a la butxaca.
Diuen que fins aquests dies cap nen d’aquell poble mai més ha tornat a fer un ninot de neu.
Conte contat, per la xemeneia s'ha escapat.