dilluns, 13 de maig del 2013

Visitem la BIBLIOTECA PÚBLICA de TORREFORTA !!!



 Des de la BIBLIOTECA PÚBLICA DE TORREFORTA es porten a terme moltes i molt variades activitats per tal de dinamitzar-la.

Una d’aquestes activitats es la possibilitat, per part de les escoles,de visitar-la i acompanyar aquesta visita de l’explicació d’un conte i de la posterior realització d’un taller.

Els nens de cicle mitjà vam voler aprofitar-ho, així que la setmana passada ens hi vam arribar tot xino-xano. 

A l’arribar ens van demanar que no féssim soroll, sabeu per què? doncs perquè el drac de St. Jordi havia tingut dragonets petits i estaven dormint dins de la biblioteca. Calia no despertar-los ja que els seus plors eren tan forts que no haguéssim pogut treballar. Tot i així, la veure’ls vam quedar bocabadats, eren una preciositat!

 Després, la Montse i la Loli ens van explicar un conte: “De què fa gust la lluna?”. Però nosaltres hi vam particirar...

Va ser molt divertit: vam ajudar als protagonistes de la història, vam cantar i fins hi tot vam ballar i naturalment... vam descobrir a què tenia gust la lluna ;-)

En acabar el conte vam aprofitar per descansar una mica i esmorzar al parc que hi ha tocant de la biblioteca.

En acabar vam tornar a entrar a la biblioteca i vam fer pomes i estels per ajudar a decorar la biblioteca. Al sortir ens van presentar al temible drac de St. Jordi que el tenen tancat dins d’una capsa per tal de que no cremi el cul als nens i nens que van a gaudir de la lectura.


Ens ho vam passar mooooooooooolt bé!!! 

Des del nostre bloc volem agrair a la Montse i a la Loli l'esforç i treball que fan que la biblioteca de Torreforta estigui viva i ajudi a petits i a grans a descobrir el gust per la lectura!!!!!

1 comentari:

biblioteca pública de Torreforta ha dit...

Moltíssimes gràcies profes !! és un plaer treballar amb nens i nenes motivats per la lectura, i amb profes motivats per la seva feina.
Una abraçada per a tots/es.
Montse i Loli