dijous, 24 d’octubre del 2013

1a SORTIDA D'AQUEST CURS: MAMT

Els alumnes de 3r i 4t de l'escola Riu Clar hem visitat el Museu d'Art Modern de Tarragona, MAMT.

La visita s'ha dividit en dues part. La primera, on hem fet una visita comentada pel museu acompanyats de les explicacions de la Marisa i la segona, on hem fet un taller sobre el collage ajudats per la Nuria.

Les dues parts han estat molt interessants i ens han ajudat a descobrir el MAMT. Ens hem adonat que els museus són llocs divertits i on hi podem anar a passar una molt bona estona tant grans com petits i... a més a més,  on també els nens i nenes de Tarragona podem arribar a exposar les nostres creacions.

Durant la visita hem descobert un quadre de l'Ana Sanchez, una artista tarragonina que viu a Madrid, fet amb fotografies que va fer a les seves mans i a les del seu espós i amb les que va crear un collage meravellós.



Cada un de nosaltres també n'ha fet un utilitzant les seves mans com a model.
Ara, a l'escola, ajuntarem cada una de les creacions i en farem una composició que penjarem al passadís i de la que us en farem una foto per al nostre blog, perquè tot@s la vegeu i us quedeu bocabadats ;-).

Us deixem aquí les  fotos dels nens i nenes de 3r i 4t.

Mireu que "requeteguapos i requeteguapes" estem i que bé ens ho hem passat....
Si voleu veure una per una les fotografies o bé baixar-vos-en alguna cliqueu AQUÍ o bé a la dreta de la pantalla, on posa: TOTES les FOTOS de 3r i 4t,  a sota,  on hi ha: Les nostres fotos




GRÀCIES MARISA I NURIA per haver-nos ajudat a gaudir i a descobrir el MAMT!!!